Locul 4 la Raliul Clujului
A patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri a adus Skodei Fabia RS locul 4 la grupa A. La ultima etapă de asfalt au fost înscrise în total 75 echipaje... mai departe
Locul 2 la Hunedoara pentru Skoda Fabia RS TDI
A treia etapa a Campionatului National de Raliuri a adus echipajului Ernest Mulner-Eugen Pop locul 2... mai departe

Locul 4 la Raliul Clujului

A patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri a adus Skodei Fabia RS locul 4 la grupa A. La ultima etapă de asfalt au fost înscrise în total 75 echipaje, din care 23 de la grupa A.

“Locul 4 este cu atât mai valoros cu cât vedem compania selectă în care am reuşit să ne clasăm.

Probabil că am pierdut podiumul pe prima probă specială a raliului, unde, datorită unei mici probleme la motor, am fost întrecuţi de adversarii direcţi. După ce am eliminat problema, raliul a decurs normal, cu rezultate strânse ca timp. La finalul primei zile ne situam pe locul 5 în clasamentul general al grupei A.

În cea de-a doua zi am mai castigat un loc. Chiar dacă mai aveam doar două probe de parcurs şi nu se anunţau schimbări majore, competiţia strânsă de pe primele 3 locuri a generat un abandon tehnic. În plus, pe proba super specială am obţinut un rezultat foarte bun.

În final, ne-am clasat pe locul 4 la grupa A şi, după rezultatele cumulate din primele 4 etape ale Campionatului, suntem pe locul 3 în grupă.” (Ernest Mulner)

“Unul dintre cele mai frumoase raliuri s-a încheiat cu un rezultat bun pentru noi - locul 4 la grupa A şi locul 18 în clasamentul general. Aşa cum ne-am aşteptat, a fost un raliu compact, cu probe de o mare tehnicitate. Acestea au făcut la final diferenţa între echipaje, atât din punct de vedere al pregătirii, cât şi din punctul de vedere al materialului de concurs. Suntem mulţumiţi de poziţia ocupată şi, ca fiecare dată, ne dorim o clasare şi mai bună la urmatoarele etape.” (Eugen Pop)

Partenerii care au susţinut echipa Delcar Motorsport la Cluj sunt SKODA prin COMPEXIT - dealer autorizat Skoda Cluj, CANON Romania, ASTRA Asigurări, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank, AUTONET.