Locul 4 la Raliul Clujului
A patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri a adus Skodei Fabia RS locul 4 la grupa A. La ultima etapă de asfalt au fost înscrise în total 75 echipaje... mai departe
Locul 2 la Hunedoara pentru Skoda Fabia RS TDI
A treia etapa a Campionatului National de Raliuri a adus echipajului Ernest Mulner-Eugen Pop locul 2... mai departe

Skoda Fabia RS TDI la Raliul Delcar Express

In perioada 1 – 4 mai, cu ocazia Zilelor Brasovului, echipajul Ernest Mulner – Eugen Pop a participat la Raliul Delcar Express.

Organizat in Piata Sfatului din Brasov pe un suprafata care nu a depasit 100 mp, Raliul Delcar Express a vizat in primul rand fanii marcii Skoda.

Vedeta Raliului si ocupantul locului I a fost Skoda Fabia RS TDI. Gata de start in competitia din Piata Sfatului, Skoda Fabia RS a atras privirea celor cateva mii de vizitatori. Fanii au avut posibilitatea sa-si faca poze cu masina preferata, sa discute cu pilotul Ernest Mulner si sa obtina un autograf din partea acestuia.

De la eveniment nu a lipsit parcul de service, in care echipa Delcar a oferit asistenta in vanzari vizitatorilor. Parcul inchis a gazduit cele mai indraznete modelele, toate participante la Raliul Delcar Express: Skoda Octavia RS, Skoda Octavia Scout si Noua Skoda Fabia Combi,

Si pentru ca Fabia RS a castigat cu succes Raliul Delcar Express, echipa se pregateste pentru urmatoarea etapa, Raliul Hunedoarei: 9-10 mai.

Mult succes in cea de-a treia etapa din CNR 2008!

Parteneri Delcar Motorsport: Skoda, Canon, Astra Asigurari, Lubexpert, Porsche Bank, Autonet.