Locul 4 la Raliul Clujului
A patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri a adus Skodei Fabia RS locul 4 la grupa A. La ultima etapă de asfalt au fost înscrise în total 75 echipaje... mai departe
Locul 2 la Hunedoara pentru Skoda Fabia RS TDI
A treia etapa a Campionatului National de Raliuri a adus echipajului Ernest Mulner-Eugen Pop locul 2... mai departe

Locul 5 pentru Skoda Fabia RS în Raliul Banatului Montan

In a doua etapa a Campionatului National de Raliuri, echipajul Ernest Mulner – Eugen Pop, a ocupat locul 5 la grupa A. Etapa de la Resita a pus la incercare o mare parte din echipajele participante prin dificultatea probelor dar si prin conditiile meteo schimbatoare: din 68 de concurenti, 27 au abandonat competitia.

“Etapa 2, de fapt prima incheiata, a fost un veritabil test al tuturor membrilor Delcar Motorsport. Conditiile meteo extrem de schimbatoare au transformat ultima parte a raliului, adica PS 9, 10, 11 si 12 intr-un veritabil patinoar. Aceasta ultima bucla a raliului a scos din concurs mai mult de 10 echipaje. Chiar si noi am fost afectati de conditiile meteo. Pe PS11 am pierdut 1 min si 20 sec (timp castigat pe restul probelor), datorita defectarii instalatiei de climatizare. Astfel, am fost aruncati de pe locul III pe V. Prin acest raliu, am testat valoarea masinii cu care concuram la clasa A, o clasa numeroasa si bine dotata din punct de vedere tehnic. Stim ce avem de facut pentru viitoarele etape in care trebuie sa ne jucam sansele de a ajunge acolo unde ne-am propus la inceput, si anume podiumul grupei A. Ca imagine, masina a starnit un viu interes in randul publicului, iar aprecierile au fost dominate de o nota pozitiva.” (Ernest Mulner, pilot)

“Raliul Banatului Montan a fost un raliu cum nu s-a mai desfasurat de mult timp in CNR, cu probe spectaculoase si tehnice, atat prin varietatea configuratiei, cat si prin lungimea lor. Acest lucru a putut da nastere la rasturnari de situatie, de la o proba la alta. La aceasta etapa, un factor de varietate a fost cel meteorologic. Acesta a facut ca probele sa se desfasoare de la suprafata uscata, semiuscata si umeda din abundenta. Suntem multumiti si incantati de aceasta etapa si dorim cat mai multe de acest nivel in CNR.” (Eugen Pop, Navigator)

Partenerii care au susţinut echipajul Ernest Mulner – Eugen Pop la Resita sunt PROCAR -dealer autorizat Skoda, CANON Romania, IVABAN Consult, ASTRA Asigurări, AUTONET, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank.