Locul 4 la Raliul Clujului
A patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri a adus Skodei Fabia RS locul 4 la grupa A. La ultima etapă de asfalt au fost înscrise în total 75 echipaje... mai departe
Locul 2 la Hunedoara pentru Skoda Fabia RS TDI
A treia etapa a Campionatului National de Raliuri a adus echipajului Ernest Mulner-Eugen Pop locul 2... mai departe

Skoda Fabia RS este gata de start în Raliul Banatului Montan

În etapa de la Reşiţa a Campionatului Naţional de Raliuri al României, echipajul Ernest Mulner – Eugen Pop (Skoda Fabia RS TDI) ia startul mult mai bine pregătit din punct de vedere tehnic, comparativ cu etapa precedentă. În plus, întreaga echipa este foarte motivată şi se bucură de sprijinul şi experienţa unui nume de referinţă în sportul cu motor – Puiu Rusu.
De asemenea, echipajul este susţinut de un nou club înfiinţat în Braşov, Delcar Motorsport, alături de care va concura în CNR 2008.

În săptămânile scurse de la etapa de debut, eforturile echipei s-au concentrat asupra preparării maşinii în cele mai mici detalii, astfel ca riscul unor incidente tehnice sa fie minim. Obiectivul echipei pentru 2008 este câştigarea grupei A.

“Am dobândit mai multă încredere în maşina de concurs. În ultimele săptămâni am avut timp să o îmbunătăţim din punct de vedere tehnic şi să o testăm în diferite condiţii. Abordăm cu încredere Raliul Banatului Montan, o etapă plină de provocări, cu un traseu lung şi foarte tehnic, care va tria mult în clasamentul final.”, afirmă Ernest Mulner, pilotul echipei.

“Raliul Banatului este pe cât de frumos pe atât de dificil. Acesta va solicita echipajul şi maşina de concurs. Noi suntem bine pregătiţi şi siguri de reuşita noastră în această etapă.” (Eugen Pop, Navigator).

“În timpul pe care l-am avut la dipoziţie între etapa de la Braşov şi momentul actual, am lucrat atât cât s-a putut la maşină şi, din punct de vedere tehnic suntem mai optimişti. În măsura în care vom fi ocoliţi de probleme şi ghinioane, există premise să facem un rezultat cât mai bun la Reşiţa.” (Puiu Rusu, Manager sportiv)

“Consider perioada trecută de la Raliul Braşovului până în prezent ca fiind una plină de acumulări. În primul rând de ordin tehnic, unde s-a lucrat mult, s-au încercat variante de configuraţie din ce în ce mai bune. Rezultatul este o maşină solidă şi fiabilă.
Din punct de vedere uman, am învăţat multe şi am consolidat spiritul de echipă. Probabil că am adaugat şi câteva procente de profesionalism, suntem mai concentraţi, mai optimişti, dar in acelaşi timp mai echilibraţi şi mai orientaţi către performanţă. Într-un cuvânt suntem bine şi venim la Reşiţa să o şi dovedim. În acest context, invităm toţi iubitorii sportului cu motor care vor fi prezenţi la probe să ne încurajeze şi să ne “împingă” cât mai sus în clasament. Ne vedem în zgomot şi fum de diesel la Reşiţa!” (Andrei Ivan, Team Manager).